Contact
Contact

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 - 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Makelaars Goes

Piet Heinstraat 32

4462 GP

0113 - 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Neeskens Makelaars Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 - 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

yerseke@neeskens.com

Neeskens Makelaars Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 - 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Whatsapp

+31 657 620 692

Taxatie van uw huis: wat is het?

Heeft u uw droomhuis gekocht en het voorlopig koopcontract getekend? Dan is het opstellen van een taxatierapport voor uw hypotheekaanvraag de vervolgstap. Hierin geeft de taxateur, aan de hand van de lokale woningmarkt en de woning, een precieze schatting van de woningwaarde. In het taxatierapport dat u en uw hypotheekverstrekker krijgen toegestuurd door de taxateur, wordt de marktwaarde onderbouwd. Ook bij het oversluiten of verhogen van een hypotheek, óf voor het verdelen van bezittingen is een taxatierapport nodig. Herkent u zich in een van deze situaties? Wij helpen u graag!

Huis laten taxeren door Kooijman taxateurs

Wilt u graag uw huis laten taxeren? Dan bent u bij Kooijman Makelaardij aan het juiste adres. Kooijman Makelaardij is al meer dan 15 jaar actief op Schouwen-Duiveland. Onze taxateurs weten, dankzij hun brede kennis van de woningmarkt, maar al te goed wat een woning waard is. We hebben maar liefst zes gecertificeerde makelaars, waardoor er altijd snel een taxateur beschikbaar is. We hebben een uitgebreide expertise, waardoor wij snel en vakkundig een taxatierapport kunnen opstellen.

Taxatie van uw huis: onze aanpak

Allereerst plannen wij een afspraak in voor een woningopname, waarna één van onze taxateurs langs komt om de woning op te nemen. Binnen 3 dagen ontvangt u het taxatierapport, dat voldoet aan alle wettelijke normen en is voorzien van foto’s van de woning, bodemgegevens en kadastrale gegevens.

Kooijman Makelaardij is aangesloten bij het onafhankelijke validatie-instituut Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Dit houdt in dat alle door ons uitgevoerde taxatierapporten voldoen aan de eisen die dit instituut stelt. Al onze taxateurs staan daarnaast ingeschreven bij het Nederlands Register van Taxateurs (NRVT). Kortom: voor een betrouwbaar en gevalideerd taxatierapport bent u bij Kooijman Makelaardij aan het juiste adres.

Er zit een verschil tussen een taxatierapport en een waardebepaling van uw woning. Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Dan is een officieel taxatierapport niet nodig. Onze makelaar komt namelijk graag bij u langs om een indicatie te geven van de woningwaarde. Daarnaast kunt u bij ons een woningwaarde indicatie opvragen via onze website, die u binnen twee minuten ontvangt in uw mailbox, eenvoudig toch? Heeft u naar aanleiding van de mail nog vragen? Dan maken wij graag een afspraak met u en geven wij extra uitleg.

Waarom een huis taxatie door Kooijman Makelaardij?

  • Zes gecertificeerde taxateurs
  • Snelle & vakkundige taxatie
  • Veel kennis van de woningmarkt
  • Gratis waardebepaling

Kennismaking Kooijman Makelaardij

Wilt u een taxatie van uw huis aanvragen? Of wilt u graag weten wat een taxatie kost? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken per e-mail of telefonisch op 0111 64 41 45. Wilt u weten hoe andere klanten onze dienstverlening hebben ervaren? Lees dan de ervaringen van onze voorgaande klanten.