Contact
Contact

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 - 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Makelaars Goes

Piet Heinstraat 32

4462 GP

0113 - 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Neeskens Makelaars Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 - 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

yerseke@neeskens.com

Neeskens Makelaars Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 - 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Whatsapp

+31 657 620 692

Aanpak

Geheel ontzorgt met een aankoopmakelaar

Het kopen van uw droomhuis is heel erg spannend en tegelijkertijd komt er ook een hoop op u af. Daarnaast is het kopen van een huis iets wat u niet in uw dagelijks leven doet. Een goed advies van een aankoopmakelaar is dan een goede en fijne ondersteuning in het traject. Maar naast ondersteunen kan onze aankoopmakelaar u ook volledig ontzorgen! Wij begeleiden u graag tijdens het gehele traject. Nieuwsgierig naar onze dienstverlening? Wij maken graag met u een afspraak om een persoonlijk stappenplan met u op te stellen.

Ontdek ons actuele woningaanbod

Benieuwd naar ons woningaanbod in Zeeland?

Onze voordelen

Waarom Kooijman?

Kooijman Makelaardij is al meer dan 20 jaar actief op Schouwen-Duiveland. Onze aankoopmakelaars hebben een brede kennis van de huidige markt en weten als geen ander wat een woning waard is. Met de overname door de Neeskens groep in januari 2020 hebben we nog eens 40 jaar ervaring erbij en is ons werkgebied uitgebreid naar heel Zeeland. Met onze uitgebreide expertise zorgen wij er samen voor dat de aankoop van uw droomhuis een feestje wordt!

Neem contact op
  • Onafhankelijk woningadvies

  • Professioneel onderhandelen

  • Snel schakelen met een goed bod

  • Volledig ontzorgen tijdens het aankooptraject

Aankoopsuccesplan

Succesvol kopen met een goed doordacht verkoopplan.

Wensen

Bent u op zoek naar een aankoopmakelaar en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Tijdens een oriënterend gesprek brengen we al uw wensen in kaart. Hierbij kijken we naar het totaal plaatje. Dus niet alleen uw woonwensen, maar ook informeren we onder andere naar uw financiële mogelijkheden. Op die manier kunnen we een persoonlijk en doelgericht plan opstellen om u te helpen aan uw droomhuis.

Samen op zoek

Heeft u nog geen woning op het oog? Geen probleem. Samen met onze aankoopmakelaar gaat u op zoek naar uw droomhuis. Misschien zit uw droomhuis al in ons huidige aanbod, maar wij kijken natuurlijk naar de gehele Zeeuwse markt. Dit doen we met alle kanalen en connecties die we tot onze beschikking hebben. Een geschikte woning gevonden? Dan gaan we naar de volgende stap!

Bezichtigen

U heeft een woning op het oog, heel leuk maar ook erg spannend! Onze aankoopmakelaar maakt een afspraak voor een bezichtiging en samen gaan jullie de woning bezichtigen. Het kan zijn dat het voor u liefde op het eerste gezicht is, waardoor u eventuele minpunten en/of (bouwkundige) gebreken over heeft hoofd ziet. Met onze aankoopmakelaar weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet tijdens een bezichtiging!

Advies

Nu we de woning hebben gezien bespreken we samen met u de plus- en minpunten van de woning. We krijgen hierdoor een goed beeld van de woning. Op basis van dit beeld krijgt u van ons een betrouwbaar advies over onder andere de waarde en de bouwtechnische staat van de woning.

Starten van onderhandeling

Is dit uw droomhuis? Dan starten we de onderhandeling! In de praktijk merken we dat onderhalen voor een consument vaak erg lastig is, omdat u emotioneel bij de woning bent betrokken. Onze aankoopmakelaar blijft objectief en heeft een brede kennis van de woningmarkt. Daardoor weten wij precies wat de woning waard is en zal de aankoopmakelaar er alles aan doen om uw droomhuis voor de scherpste prijs te bemachtigen!

Koopovereenkomst

Gefeliciteerd, het bod is geaccepteerd! De verkopend makelaar stelt een koopovereenkomst op met bijbehorende stukken. Onze aankoopmakelaar controleert alle documenten tot in de details en nemen dit vervolgens met u door. Zo staat u niet voor verrassingen achteraf!

Hypotheek

Als het voorlopig koopcontract is getekend, is het tijd om de financiering te regelen. Ook hier kunnen wij u bij ondersteunen. Wij kunnen u advies geven bij het opstellen van een taxatierapport, maar ook kunnen wij u adviseren inzake een bank/geldverstrekker.

Eindinspectie

De dag van de overdracht is aangebroken! Maar voordat de woning zal passeren bij de notaris inspecteren we nog een keer de woning. Dit doen we samen met u en de verkopende partij. Tijdens deze eindinspectie noteren we de meterstanden en controleren we of de woning is achtergelaten zoals staat beschreven in de koopovereenkomst.

Overdracht

De laatste stap, het ondertekenen van de koopakte bij de notaris! Uw aankoopmakelaar is ook hierbij aanwezig om alle documenten samen met u door te nemen. Tot slot krijgt u de sleutels van uw droomhuis. Voor ons was het hele traject een feestje, hopelijk voor u ook!

Klanten aan het woord

Benieuwd hoe klanten onze aankoopbegeleiding hebben ervaren?

Bekijk ervaringen