Contact
Contact

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 - 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Makelaars Goes

Piet Heinstraat 32

4462 GP

0113 - 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Neeskens Makelaars Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 - 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

yerseke@neeskens.com

Neeskens Makelaars Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 - 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Whatsapp

+31 657 620 692

Meer weten?

Benieuwd naar stylingtips voor uw woning?

Neem contact op

De voortuin

Het begint allemaal met de eerste indruk. En die eerste indruk begint vaak bij de voortuin. Niet alleen tijdens een bezichtiging ziet een potentiële koper vaak als eerste de tuin, maar ook op internet is de eerste foto vaak een foto van de gehele woning met daarbij de voortuin. Zorg er dus voor dat de voortuin er netjes uitziet. Vaak zijn dit maar simpele dingen, maar alle simpele dingen bij elkaar kan een heel ander beeld geven. Denk bijvoorbeeld dat de containers uit het zicht zijn en dat er geen onnodige spullen staan. Ook fietsen kunnen eenvoudig even uit het zicht worden geplaatst. Tot slot nog even de rolluiken omhoog en de gordijnen open. En als kers op de taart nog een mooi bosje bloemen in de vensterbank en het is een eerste indruk om niet te vergeten!

De woonkamer

De woonkamer is een belangrijke ruimte van een woning. Vaak is dit de ruimte waar mensen de meeste tijd in doorbrengen. Een potentiële koper moet zich hier dus gelijk thuis voelen. Maak de woonkamer sfeervol en gezellig, maar sla hier niet in door. Er zijn namelijk zoveel verschillende smaken en stijlen en ieder mens is anders. Probeer vooral rust en ruimte te creëren. Ruim dus de woonkamer netjes op en zorg voor genoeg lichtinval. Persoonlijke spullen kunt u even opbergen en de kattenbak en de hondenmand kunt u ook uit het zicht plaatsen. Die verse bos bloemen in de vensterbank kunt u natuurlijk laten staan!

De keuken

Keukens zijn er in allerlei soorten en maten. Maar iedere keuken kan snel rommelig en vol ogen. Ook hier is rust en ruimte weer een essentieel punt. Zo krijgen potentiële kopers een goed beeld van de ruimte in de keuken. Uit de praktijk blijkt dat potentiele kopers graag een strakke en opgeruimde keuken zien. Ruim dan ook de afwas even op en plaats schoonmaakdoekjes uit het zicht. Een goed gevulde fruitmand in de keuken of op de eettafel kan een positief beeld geven!

De badkamer

Een frisse, schone en opgeruimde badkamer spreekt een potentiële koper al snel aan. Vaak is de badkamer een kleinere ruimte in de woning. Opruimen is dus essentieel om de ruimte te laten zien. Berg verzorgingsmiddelen netjes op zoals bijvoorbeeld tandenborstels en zet ook de wasmanden uit het zicht. Laat het sanitair blinken en zorg ervoor dat het fris ruikt!

De slaapkamer

Een ruimte waar u komt voor uw rust. Zorg ervoor dat de slaapkamer dit ook uitstraalt. Dit kan u doen door de kamer netjes op te ruimen en zorg daarnaast voor voldoende lichtinval. Zet de gordijnen dus open, maak het bed netjes op en haal kleding uit het zicht.

De tuin

De tuin is wederom een plek die door kleine aanpassingen er heel netjes uit kan zien. Zorg voor sfeer, ruimte, rust en potentie. Dit kan u doen door bijvoorbeeld het gras te maaien en het onkruid te verwijderen. Heeft u een loungeset? Haal de kussens tevoorschijn! Een gezellige en sfeervolle tuin doet wonderen!