Contact
Contact

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 - 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Makelaars Goes

Piet Heinstraat 32

4462 GP

0113 - 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Neeskens Makelaars Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 - 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

yerseke@neeskens.com

Neeskens Makelaars Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 - 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Whatsapp

+31 657 620 692

Makelaar in Scharendijke gezocht?

Het dorp Scharendijke heeft een prachtige ligging, zowel aan het Grevelingenmeer als de Noordzee. Het dorp grenst aan de Brouwersdam en de schitterende, uitgestrekte Noordzeestranden. Voor water(sport)liefhebbers een heerlijke plek om te wonen.

Wonen in Scharendijke? Onze makelaar in Scharendijke is goed op de hoogte van de markt en kan u alles vertellen over de ontwikkelingen in Scharendijke. Wilt u uw woning verkopen in Scharendijke, ook dan ontzorgen wij u graag. Daarnaast is Scharendijke een plek wat jaarlijks veel toeristen trekt. Dus ook voor een recreatiewoning bent u bij onze makelaar aan het juiste adres.

Makelaardij in Scharendijke

Onze makelaar in Scharendijke helpt u graag bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw (recreatie)woning. Door onze diversiteit kunnen wij u verschillende diensten aanbieden:

  • Taxeren van uw woning in Scharendijke door onze gecertificeerde taxateurs;
  • Verkopen van uw (recreatie)woning in Scharendijke door onze verkoopmakelaar;
  • Aankopen van uw (recreatie)woning in Scharendijke door onze aankoopmakelaar.

Alle makelaars van Kooijman Makelaardij staan ingeschreven bij Stichting Certificering voor VBO-Makelaars (SCVM)*, ook zijn onze makelaars geregistreerd bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO)**.

* Als een makelaar bij één van deze registers ingeschreven staat mag de makelaar zich officieel Register Makelaar Taxateur noemen omdat certificering bij deze registers verplicht is.
** Door inschrijving bij de VBO bent u als klant beschermd door onze bedrijfsverzekering.

Kooijman Makelaardij makelaars in Scharendijke

Door 20 jaar ervaring hebben wij een uitgebreide marktkennis opgebouwd in Scharendijke. In die 20 jaar zijn we uitgegroeid tot een ervaren makelaarskantoor op de Zeeuwse markt en beschikken we over een breed team met een scala aan specialismen.

Iedere woning is uniek en daarom vinden wij een persoonlijke aanpak heel belangrijk. Onze professionals staan voor u klaar om deze aanpak waar te kunnen maken. Van gecertificeerde taxateurs en ervaren makelaars tot een ervaren binnendienst, marketingspecialisten en fotografen. Ons team gaat voor het beste resultaat.

Heeft u in Scharendijke plannen om te verkopen, of wilt u een (recreatie)woning kopen of laten taxeren? Onze makelaars in Scharendijke staan voor u klaar.

Waarom Kooijman Makelaardij?

  • De Zeeuwse makelaar anno nu
  • Ontzorging van A tot Z
  • Persoonlijke aanpak
  • Gecertificeerde taxateurs
  • Veelzijdig team met verschillende specialisaties

Bent u benieuwd naar hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan onze pagina met ervaringen van onze klanten.

Contact met een makelaar in Scharendijke

Wilt u worden geholpen door onze makelaar in Scharendijke? U kunt ons bereiken via info@kooijmanmakelaardij.nl of u kunt ons bellen op 0111 – 64 41 45.