Contact
Contact

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 - 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Makelaars Goes

Piet Heinstraat 32

4462 GP

0113 - 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Neeskens Makelaars Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 - 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

yerseke@neeskens.com

Neeskens Makelaars Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 - 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Whatsapp

+31 657 620 692

Makelaar in Renesse

Renesse is een bruisend dorp, met name in de vakantieperiodes. Duizenden toeristen trekken jaarlijks naar deze badplaats, wat ervoor zorgt dat ieder seizoen zijn eigen charme kent. De laatste jaren zijn er veel voorzieningen bijgekomen in Renesse, wat er mede voor heeft gezorgd dat het ook voor de lokale bewoners een heerlijke plek is geworden om te wonen.

Woont u in Renesse en wilt u uw woning verkopen? Misschien zoekt u een andere woning in Renesse of wilt u gaan wonen in Renesse, dan staan onze makelaars voor u klaar tijdens de verkoop, taxatie of aankoop van uw woning.
Ook bij de verkoop, aankoop of taxatie van een recreatiewoning in Renesse helpen wij u graag.

Makelaardij in Renesse

De makelaars in Renesse van Kooijman Makelaardij helpen u bij de verkoop, taxatie of aankoop van uw (recreatie)woning. Door ons brede team kunnen wij u verschillende diensten aanbieden.

  • Het verkopen van uw (recreatie)woning in Renesse;
  • Het aankopen van uw (recreatie)woning in Renesse;
  • Het taxeren van uw (recreatie)woning in Renesse.

Wist u dat de makelaars van Kooijman Makelaardij staan ingeschreven bij Stichting Certificering voor VBO-Makelaars (SCVM)* en daarnaast zijn onze makelaars geregistreerd bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO)**.

* Als een makelaar bij één van deze registers ingeschreven staat mag de makelaar zich officieel Register Makelaar Taxateur noemen omdat certificering bij deze registers verplicht is.
** Door inschrijving bij de VBO bent u als klant beschermt door onze bedrijfsverzekering.

Kooijman Makelaardij makelaars in Renesse

Door onze jarenlange ervaring (inmiddels al 20 jaar) op de woningmarkt in Renesse beschikken wij over een brede marktkennis. We zijn door de jaren heen gegroeid tot een breed en ervaren makelaarskantoor op de Zeeuwse markt.

In Renesse is iedere woning en locatie uniek en daarom staat een persoonlijke aanpak bij ons hoog in het vaandel. Ons team van professionals staat dagelijks voor u klaar om deze aanpak waar te maken. Van onze gedreven binnendienst, tot vakkundige makelaars, gecertificeerde taxateurs en marketingspecialisten en fotografen. Met ons team gaan wij voor het hoogst haalbare resultaat!

Bent u voornemens om uw (recreatie)woning te verkopen in Renesse of wilt u een woning laten taxeren of heeft u hulp nodig bij de aankoop van uw (recreatie)woning? Onze makelaars in Renesse adviseren u graag.

Waarom Kooijman Makelaardij

  • De Zeeuwse makelaar anno nu
  • Ontzorging van A tot Z
  • Persoonlijke aanpak
  • Gecertificeerde taxateurs
  • Veelzijdig team met verschillende specialisaties

Bent u benieuwd naar hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan onze pagina met ervaringen van onze klanten.

Contact met een makelaar in Renesse

Wilt u worden geholpen door onze makelaar in Renesse? U kunt ons bereiken via info@kooijmanmakelaardij.nl of u kunt ons bellen op 0111 – 64 41 45.