Contact
Contact

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 - 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Makelaars Goes

Piet Heinstraat 32

4462 GP

0113 - 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Neeskens Makelaars Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 - 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

yerseke@neeskens.com

Neeskens Makelaars Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 - 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Whatsapp

+31 657 620 692

Makelaar in Ouwerkerk

Ouwerkerk is een rustig dorp, maar heeft een schitterende ligging nabij de Oosterschelde en grenst aan het krekengebied. Hierdoor kunt u altijd genieten van bijvoorbeeld een mooie wandeltocht langs het water en de groene omgeving. Spot verschillende vogelsoorten en in de zomer kunt u een verfrissende duik nemen in de Oosterschelde. Hier heeft u een permanent vakantiegevoel, dit komt ook mede doordat het dorp grenst aan verschillende vakantieparken.

In Ouwerkerk uw woning verkopen, kopen of laten taxeren? Onze makelaar helpt u graag bij de koop, verkoop of taxatie van uw woning. Ook voor een recreatiewoning in Ouwerkerk hebben wij de juiste kennis in huis.

Makelaardij in Ouwerkerk

Onze makelaars in Ouwerkerk helpen u graag bij de aankoop, verkoop of taxatie van uw woning. Ook voor een recreatiewoning bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u verschillende diensten aanbieden in Ouwerkerk:

  • De verkoop van uw woning in Ouwerkerk door onze verkoopmakelaar;
  • De aankoop van uw woning in Ouwerkerk door onze aankoopmakelaar;
  • Het taxeren van uw woning in Ouwerkerk door onze gecertificeerde taxateur;
  • Alle bovenstaande diensten hebben ook betrekking op een recreatiewoning.

Wist u dat de makelaars van Kooijman Makelaardij staan ingeschreven bij Stichting Certificering voor VBO-Makelaars (SCVM)* en daarnaast zijn onze makelaars geregistreerd bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO)**.

* Als een makelaar bij één van deze registers ingeschreven staat mag de makelaar zich officieel Register Makelaar Taxateur noemen omdat certificering bij deze registers verplicht is.
** Door inschrijving bij de VBO bent u als klant beschermt door onze bedrijfsverzekering.

Kooijman Makelaardij makelaars in Ouwerkerk

Door onze jarenlange en brede ervaring (inmiddels al 20 jaar) op de woningmarkt in Ouwerkerk beschikken wij over een brede en lokale marktkennis. We zijn door de jaren heen gegroeid tot een breed en ervaren makelaarskantoor op de Zeeuwse markt.

In Ouwerkerk is iedere woning uniek en dit in combinatie met de schitterende locatie zorgt ervoor dat een persoonlijke aanpak niet kan ontbreken. Ons team van ervaren professionals staan dagelijks voor u klaar om deze aanpak waar te maken. Van onze gedreven binnendienst, tot vakkundige makelaars, gecertificeerde taxateurs en marketingspecialisten en fotografen. Met ons team gaan wij voor het hoogst haalbare resultaat!

Bent u voornemens om uw woning of recreatiewoning te verkopen in Ouwerkerk of wilt u een woning laten taxeren of heeft u hulp nodig bij de aankoop van uw (recreatie)woning? Onze makelaars in Ouwerkerk adviseren u graag.

Waarom Kooijman Makelaardij

  • De Zeeuwse makelaar anno nu
  • Ontzorging van A tot Z
  • Persoonlijke aanpak
  • Gecertificeerde taxateurs
  • Veelzijdig team met verschillende specialisaties

Bent u benieuwd naar hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan onze pagina met ervaringen van onze klanten.

Contact met een makelaar in Ouwerkerk

Wilt u worden geholpen door onze makelaar in Ouwerkerk? U kunt ons bereiken via info@kooijmanmakelaardij.nl of u kunt ons bellen op 0111 – 64 41 45.