Contact
Contact

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 - 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Makelaars Goes

Piet Heinstraat 32

4462 GP

0113 - 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Neeskens Makelaars Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 - 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

yerseke@neeskens.com

Neeskens Makelaars Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 - 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Whatsapp

+31 657 620 692

Aanpak

Snelle, vakkundige woningtaxatie

Een voorlopig koopcontract getekend van uw droomhuis? De volgende stap is dan het laten opstellen van een taxatierapport voor uw hypotheekaanvraag. Onze gecertificeerde taxateurs regelen voor u snel een vakkundig taxatierapport. Echter heeft u niet alleen bij de aankoop van uw woning een taxatierapport nodig. Ook in een van de onderstaande situaties heeft u een taxatierapport nodig:

 

– Oversluiten hypotheek;
– Verhogen hypotheek;
– Verdelen van bezittingen.

 

Herkent u zich in een van de bovenstaande situaties? Wij helpen u graag!

Onze voordelen

Waarom Kooijman?

Kooijman Makelaardij is al meer dan 20 jaar actief op Schouwen-Duiveland. Onze taxateurs hebben een brede kennis van de huidige markt en weten als geen ander wat een woning waard is. Met de overname door de Neeskens groep in januari 2020 hebben we nog eens 40 jaar ervaring erbij en is ons werkgebied uitgebreid naar heel Zeeland. Samen hebben we maar liefst acht gecertificeerde makelaars! Met onze uitgebreide expertise zorgen wij ervoor dat u snel, vakkundig en een realistisch taxatierapport ontvangt.

Neem contact op
  • Snelle, vakkundige taxatie

  • Gecertificeerde taxateurs

  • Gratis waardebepaling

  • Veel kennis van de woningmarkt

6

Gecertificeerde taxateurs

Kooijman Makelaardij heeft zes gecertificeerde taxateurs in huis.

3

Dagen

Binnen drie dagen ontvangt u van ons een taxatierapport.

Onze aanpak

Een woning laten taxeren

Er zijn verschillende redenen waarom u een (gevalideerd) taxatierapport nodig heeft. Denk hierbij aan de aan- of verkoop van een woning, het oversluiten of verhogen van een hypotheek of bijvoorbeeld bij een scheiding. Wilt u dus een woning in Zeeland laten taxeren? Bij Kooijman Makelaardij bent u aan het juiste adres. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Opname woning

De eerste stap is dat wij een afspraak inplannen voor de opname van de woning. Vervolgens komt één van onze gecertificeerde taxateurs langs om de woning op te nemen. Wij streven ernaar om binnen drie dagen het taxatierapport naar u op te sturen. Het taxatierapport voldoet aan alle wettelijke eisen en is onder andere voorzien van de getaxeerde waarde van de woning en verschillende bijlagen zoals foto’s van de woning, kadastrale gegevens en bodemgegevens.

Betrouwbaar

Kooijman Makelaardij is aangesloten bij het NWWI wat staat voor Nederlands Woning Waarde Instituut. Dat wil zeggen dat alle taxatierapporten voldoen aan de eisen die dit validatie-instituut stelt aan een taxatierapport. Daarnaast staan al onze taxateurs ingeschreven bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Bij Kooijman Makelaardij bent u aan het juiste adres voor een (gevalideerd) taxatierapport dat voldoet aan de huidige eisen en wetgeving.

Waarde van uw woning

Er is een verschil tussen een (gevalideerd) taxatierapport en een waardebepaling van uw woning. Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Dan is een officieel taxatierapport niet nodig. Onze makelaar komt namelijk met veel plezier gratis bij u langs om een woningwaarde indicatie af te geven.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om een woningwaarde indicatie op te vragen via onze website. Op basis van uw adres, type woning en vergelijkbare woning ontvangt u binnen twee minuten een woningwaarde indicatie in uw mailbox, eenvoudig toch? Heeft u naar aanleiding van de mail nog vragen? Uiteraard geven wij graag extra uitleg.