Contact
Contact

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 - 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Makelaars Goes

Piet Heinstraat 32

4462 GP

0113 - 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Neeskens Makelaars Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 - 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

yerseke@neeskens.com

Neeskens Makelaars Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 - 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Whatsapp

+31 657 620 692

Uw makelaar in Zonnemaire

Zonnemaire is een van de kleinere dorpen op het eiland Schouwen-Duiveland, maar niet minder aantrekkelijk om te wonen. Zeker voor wie op zoek is naar een rustige en groene leefomgeving woont hier heerlijk. Voor uw dagelijkse voorzieningen kunt u terecht in het naast gelegen Brouwershaven. De ligging nabij het Grevelingenmeer zorgt er ook voor dat het voor watersporters een mooie uitvalsbasis is.

In Zonnemaire uw woning verkopen? Of bent u van plan om binnen Zonnemaire, of juist van buitenaf een woning te kopen in Zonnemaire? Dan helpen wij u graag. Ook voor het opstellen van een taxatierapport is onze taxateur u graag van dienst.

Makelaardij in Zonnemaire

Ons kantoor is op korte afstand gevestigd van Zonnemaire. Hierdoor kunnen wij verschillende diensten aanbieden op het gebied van permanente bewoning en recreatieve bewoning.

Zo kunnen wij voor u de verkoop van uw woning in Zonnemaire verzorgen. Onze verkoopmakelaars kennen de markt in Zonnemaire zeer goed en beschikken over uitgebreide data en statistieken om u te voorzien van een doordacht advies.

Daarnaast kunnen wij voor u de aankoop regelen. Onze aankoopmakelaar in Zonnemaire beschikt over een uitgebreide expertise en is op de hoogte van wat een woning waard is. Zo weet u dat u nooit te veel betaald en bent u ook bouwtechnisch voorzien van het juiste advies.

Heeft u een taxatierapport nodig? Dan staan onze gecertificeerde en onafhankelijke taxateurs voor u klaar om een uitgebreid taxatierapport op te stellen.

Kooijman makelaars in Zonnemaire

Waarom uw huis verkopen via ons kantoor in Zonnemaire? Met inmiddels meer dan 20 jaar werkervaring op het eiland Schouwen-Duiveland zijn we zeker ook geen onbekende op Zonnemaire. We kennen de markt en de ontwikkelingen, weten wat er speelt in Zonnemaire en de omgeving.

Wij zijn van mening dat iedere woning uniek is en dat iedere woning een unieke aanpak nodig heeft. Daarom gaat ons team van specialisten graag met uw woning aan de slag, in samenwerking met u natuurlijk. Wij leggen u haarfijn uit wat we stap voor stap gaan doen en dit doen wij zo transparant mogelijk, zodat u inzicht heeft in elke stap.

Bent u van plan om uw woning te verkopen in Zonnemaire, of wellicht heeft u een woning op het oog of een taxatierapport nodig? Onze makelaars in Zonnemaire zijn u graag van dienst.

Waarom Kooijman Makelaardij?

  • Persoonlijke aanpak
  • Verkoopmakelaars
  • Aankoopmakelaars
  • Gecertificeerde taxateurs
  • Marketingteam
  • Eigen fotografen
  • Enthousiaste binnendienst
  • Transparant

Onze klanten vertellen graag waarom zij in zee met ons gaan. Benieuwd naar een verhaal? Bekijk dan onze pagina met ervaringen van onze klanten.

Contact in Zonnemaire

Wilt u worden geholpen door een van onze makelaars in Zonnemaire? Of heeft u een vraag aan onze binnendienst? U kunt ons bereiken via info@kooijmanmakelaardij.nl of u kunt ons bellen op 0111 – 64 41 45.