Contact
Contact

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 - 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Makelaars Goes

Piet Heinstraat 32

4462 GP

0113 - 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Neeskens Makelaars Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 - 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

yerseke@neeskens.com

Neeskens Makelaars Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 - 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Whatsapp

+31 657 620 692

Makelaar in Sirjansland

Wonen in Sirjansland betekent wonen in een rustig dorp, omring door schitterende natuur. Voor wie wil wonen in een rustige en groene leefomgeving woont hier schitterend. Voor uw dagelijkse voorzieningen kunt u terecht in het nabijgelegen Nieuwerkerk, Oosterland of Bruinisse. Het dorp grenst aan het Dijkwater. Een mooi stuk natuur met riet, bos, oude dijken, open en brak water en fraaie graslanden. Een prachtige wandelroute is dus nooit ver weg.

In Sirjansland uw woning verkopen? Of bent u voornemens om in Sirjansland, of juist van buitenaf een woning te kopen in Sirjansland? Wij zijn u graag van dienst. Ook voor het opstellen van een taxatierapport is onze taxateur u graag van dienst.

Makelaardij in Sirjansland

Ons kantoor is op geringe afstand gesitueerd van het dorp Sirjansland. Hierdoor kunnen wij verschillende diensten aanbieden op de woningmarkt in Sirjansland.

Zo kunnen u van A tot Z ontzorgen bij de verkoop van uw woning in Sirjansland. Onze verkoopmakelaars kennen de markt in Sirjansland goed en hebben uitgebreide data en statistieken tot hun beschikking. Zo krijgt u een advies op maat.

Ook kunnen wij voor u de aankoop van uw droomwoning regelen. Onze aankoopmakelaar in Sirjansland beschikt over een brede expertise en is op de hoogte van wat een woning waard is. Zo bent u er zeker van dat u nooit te veel betaald en bent u ook bouwtechnisch en juridisch op de hoogte.

Heeft u een taxatierapport nodig voor een woning in Sirjansland? Dan staan onze gecertificeerde en onafhankelijke taxateurs voor u klaar om een uitgebreid taxatierapport op te stellen.

Kooijman makelaars in Sirjansland

Waarom uw huis in Sirjansland verkopen met ons kantoor? Wij hebben inmiddels meer dan 20 jaar werkervaring op het eiland Schouwen-Duiveland. We zijn zeker ook geen onbekende op Sirjansland. We kennen de markt en de ontwikkelingen, weten wat er speelt in Sirjansland en de nabije omgeving.

Wat ons betreft is iedere woning uniek en verdient iedere woning een unieke aanpak. Ons team van specialisten gaat graag met uw woning aan de slag, in samenwerking met u natuurlijk. Wij leggen u haarfijn uit wat we stap voor stap gaan doen en dit doen wij zo transparant mogelijk. Hierdoor heeft u inzicht in elke stap die wij samen met u zetten.

Bent u van plan om uw woning te verkopen in Sirjansland, of wellicht heeft u een woning op het oog of een taxatierapport nodig? Onze makelaars in Sirjansland zijn u graag van dienst.

Waarom Kooijman Makelaardij?

  • Persoonlijke aanpak
  • Verkoopmakelaars
  • Aankoopmakelaars
  • Gecertificeerde taxateurs
  • Marketingteam
  • Eigen fotografen
  • Enthousiaste binnendienst
  • Transparant

Onze klanten vertellen graag waarom zij in zee met ons gaan. Benieuwd naar een verhaal? Bekijk dan onze pagina met ervaringen van onze klanten.

Contact in Sirjansland

Wilt u worden geholpen door een van onze makelaars in Sirjansland? Of heeft u een vraag aan onze binnendienst? U kunt ons bereiken via info@kooijmanmakelaardij.nl of u kunt ons bellen op 0111 – 64 41 45.