Contact
Contact

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 - 64 41 45

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Makelaars Goes

Amundsenweg 23

4462 GP

Neeskens Makelaars Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

Neeskens Makelaars Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

Verkocht

Ideaal: koop en verkoop in dezelfde handen

“Eerlijk gezegd dacht ik niet direct aan verhuizen. De woning aan de Sandstromstraat was destijds een echte kluswoning. Ik heb er een aantal jaren hard in gewerkt. Mijn vriendin Celine trok bij me in en op een gegeven moment wilden wij toch iets van ons samen.

Langzaam wende ik aan het idee om te verhuizen. We werken in Zierikzee en Goes, dus ons zoekgebied was groter dan alleen Oosterland. Toch vielen we daar direct voor onze nieuwe woning. Celine zag ’s avonds de foto’s op Instagram en de volgende dag al maakten we een afspraak voor een bezichtiging. Het ruime oppervlak sprak ons aan en de benedenverdieping, die volledig het werk is van een binnenhuisarchitecte. De serre, de mooie, lange schuifpui: dit voelde voor ons allebei direct als thuis. Door de prettige aankoopbegeleiding van de makelaar lag het voor ons voor de hand hem te vragen ook de verkoop van mijn huis te begeleiden. Met name zijn eerlijke manier van zakendoen viel me op, en zijn kennis van de lokale huizenmarkt. Hij bleek de verkoopprijs perfect te hebben ingeschat.”

Verkocht

Geweldig, vanuit huis zien we de konijntjes lopen

“Met vier jonge kinderen werd ons huis aan de Ooststraat te klein. Vooral buiten misten we ruimte voor de kinderen om te spelen. Het was destijds ons eerste, eigen huis. We kochten het via Kooijman Makelaardij.

De combinatie van persoonlijke begeleiding en Zeeuwse nuchterheid past bij ons. Onze eigen zoektocht naar een nieuw huis liep steeds op niets uit. Misschien omdat we ook best een wensenlijstje hadden: In Nieuwerkerk, met een flink aantal slaapkamers en ruimte om ons heen.

Omdat we zelf niets vonden, klopten we opnieuw bij Kooijman aan. Wat bleek? Zij hadden een huis in de Fazantenlaan in de stille verkoop. Dit huis sprak ons direct aan! De oplevertermijn was een jaar. Zolang konden we wel wachten. Ook hierin adviseerde Kooijman uitstekend. Onze woning werd binnen acht weken door hen verkocht. We zijn nu recent verhuisd. Het nieuwe huis is heerlijk, lekker licht en ruim. De eettafel in de woonkamer is nu al ons favoriete plekje. Daar kijken we uit op onze tuin. We hebben al pindaslingers voor de vogels gemaakt en zagen zelfs al vier konijntjes in de tuin. Dat alleen al is voor de kinderen fantastisch.”