Contact
Contact

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 - 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Makelaars Goes

Piet Heinstraat 32

4462 GP

0113 - 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Neeskens Makelaars Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 - 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

yerseke@neeskens.com

Neeskens Makelaars Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 - 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Whatsapp

+31 657 620 692

Makelaar in Noordgouwe

Noordgouwe is een van de jongste dorpen op Schouwen-Duiveland. Het is een mooi ringdorp en is aangewezen als beschermd dorpsgezicht.

Wilt u uw woning verkopen op Noordgouwe? Of wilt u juist binnen het dorp zelf verhuizen, of juist van buitenaf een woning kopen in Noordgouwe? Dan helpen wij u graag. Ook voor het opstellen van een uitgebreid taxatierapport is onze gecertificeerde taxateur u graag van dienst.

Makelaardij in Noordgouwe

Doordat ons kantoor op korte afstand is gevestigd van Noordgouwe, kunnen wij snel schakelen. Door de korte afstand kunnen wij u verschillende diensten aanbieden op het gebied van de woningmarkt op Noordgouwe.

Zo kunnen wij voor u de verkoop van uw woning in Noordgouwe van A tot Z verzorgen. Onze verkoopmakelaars kennen de markt op Noordgouwe en beschikken over uitgebreide data en statistieken om u te voorzien van een doordacht advies.

Heeft u uw droomwoning gezien, maar weet u niet precies wat te doen? Onze aankoopmakelaars in Noordgouwe adviseren u graag. Wij beschikken over een uitgebreide expertise en zijn op de hoogte van wat een woning waard is. Zo weet u dat u nooit te veel betaald en bent u ook op de hoogte van juridische haken en ogen.

Uw woning in Noordgouwe laten taxeren? Onze gecertificeerde taxateurs regelen binnen een korte tijd voor u een taxatierapport.

Kooijman makelaars in Noordgouwe

Waarom uw woning verkopen, aankopen of laten taxeren in Noordgouwe via ons kantoor? Met meer dan 20 jaar werkervaring op het eiland Schouwen-Duiveland zijn we zeker ook geen onbekende op Noordgouwe. We kennen de markt en de ontwikkelingen, weten wat er speelt in Noordgouwe en de omgeving.

Wij zijn van mening dat iedere woning uniek is en dat iedere woning een unieke aanpak nodig heeft. Ons team van professionals gaan graag met uw woning aan de slag, in samenwerking met u natuurlijk. Wij leggen u haarfijn uit wat we stap voor stap gaan doen en dit doen wij zo transparant mogelijk. Zo heeft u inzicht in elke stap die wij zetten.

Bent u van plan om uw woning te verkopen in Noordgouwe, of wellicht heeft u een woning op het oog of een taxatierapport nodig? Onze makelaars in Noordgouwe zijn u graag van dienst.

Waarom Kooijman Makelaardij?

  • Persoonlijke aanpak
  • Verkoopmakelaars
  • Aankoopmakelaars
  • Gecertificeerde taxateurs
  • Marketingteam
  • Eigen fotografen
  • Enthousiaste binnendienst
  • Transparant

Onze klanten vertellen graag waarom zij in zee met ons gaan. Benieuwd naar een verhaal? Bekijk dan onze pagina met ervaringen van onze klanten.

Contact in Noordgouwe

Wilt u worden geholpen door een van onze makelaars in Noordgouwe? Of heeft u een vraag aan onze binnendienst? U kunt ons bereiken via info@kooijmanmakelaardij.nl of u kunt ons bellen op 0111 – 64 41 45.