Contact
Contact

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 - 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Makelaars Goes

Piet Heinstraat 32

4462 GP

0113 - 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Neeskens Makelaars Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 - 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

yerseke@neeskens.com

Neeskens Makelaars Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 - 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Whatsapp

+31 657 620 692

Makelaar in Noordwelle

Het dorp Noordwelle ligt in de Zeeuwse gemeente Schouwen-Duiveland. Het dorp ligt tussen Renesse en Burgh-Haamstede. De bewoners van het dorp wonen in een rustige omgeving, maar kunnen eenvoudig de drukte opzoeken door Renesse of Burgh-Haamstede te bezoeken. Hier vindt u alle dagelijkse voorzieningen, maar ook schitterende natuur zoals de uitgestrekte Noordzeestranden.

Verkopen, kopen of taxeren in Noordwelle? Ons team van verkoopmakelaars, aankoopmakelaars en taxateurs staat graag voor u klaar.

Makelaardij in Noordwelle

Wij zijn op korte afstand gevestigd van het mooie dorp Noordwelle. Hierdoor kunnen wij een breed pakket van diensten aanbieden in Noordwelle.

 • Bent u op zoek naar een rustige omgeving, met voorzieningen op korte afstand? Dan bent u in Noordwelle op de goede plek. Onze aankoopmakelaars bespreken graag met u uw wensen en zoeken graag met u mee. Hebben wij uw droomwoning gevonden? Dan ontzorgen wij u tijdens het gehele traject.
 • Gaat u verhuizen binnen het dorp Noordwelle of gaat u ergens anders wonen en wilt u uw woning verkopen? Onze verkoopmakelaars komen graag bij u langs, geven u een eerlijk advies en gaan voor het maximale resultaat.
 • Een taxatierapport nodig? Een taxatierapport heeft u bijvoorbeeld nodig bij de aankoop van uw woning voor uw hypotheek of bij het verhogen van uw hypotheek. Natuurlijk is een andere reden ook mogelijk. Onze gecertificeerde taxateurs zorgen op korte termijn voor een vakkundig en professioneel taxatierapport.

Kooijman Makelaardij makelaars in Noordwelle

Waarom uw woning verkopen via Kooijman Makelaardij in Noordwelle? Met meer dan 20 jaar werkervaring op het eiland Schouwen-Duiveland en daarmee ook Noordwelle zijn we zeker geen onbekende op Noordwelle. Doordat we op de hoogte zijn van de ontwikkelingen en we kennen de markt, weten we goed wat er speelt in Noordwelle.

Wat ons betreft is iedere woning uniek en dat zorgt voor een specifieke aanpak. Daarom gaat ons team van specialisten graag met u in gesprek en leren wij uw woning kennen. Wij leggen u overzichtelijk en transparant uit wat we stap voor stap gaan doen en dit doen wij zo duidelijk mogelijk, zodat u inzicht heeft in elke stap.

Bent u van plan om uw woning te verkopen in Noordwelle, of heeft u een woning op het oog of een taxatierapport nodig? Onze makelaars in Noordwelle zijn u graag van dienst.

Waarom Kooijman Makelaardij?

 • Persoonlijke aanpak
 • Verkoopmakelaars
 • Aankoopmakelaars
 • Gecertificeerde taxateurs
 • Marketingteam
 • Eigen fotografen
 • Enthousiaste binnendienst
 • Transparant

Onze klanten vertellen graag waarom zij in zee met ons gaan. Benieuwd naar een verhaal? Bekijk dan onze pagina met ervaringen van onze klanten.

Contact in Noordwelle

Zoekt u contact met onze specialisten in Noordwelle? Of heeft u een vraag aan onze binnendienst? U kunt ons bereiken via info@kooijmanmakelaardij.nl of bel ons op het nummer 0111 – 64 41 45.