Contact
Contact

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 - 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Makelaars Goes

Piet Heinstraat 32

4462 GP

0113 - 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Neeskens Makelaars Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 - 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

yerseke@neeskens.com

Neeskens Makelaars Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 - 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Whatsapp

+31 657 620 692

Expertise

Uw huis verkopen?

Verhuisplannen? Onze makelaars denken graag met u mee bij de verkoop van uw huis. Ons deskundige team adviseert u graag over de vraagprijs en zorgt er voor dat uw woning optimaal wordt gepresenteerd.

In het verkopen van huizen zijn wij thuis.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Onze aanpak

Waarom Kooijman Makelaardij?

Onze makelaars op Schouwen kennen het eiland op hun duimpje. We kennen de markt en weten dankzij onze jarenlange ervaring uw woning succesvol te verkopen.

Meer over Kooijman
  • Ervaren, creatief en gedreven team

  • Tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar

  • 1,8 maanden als gemiddelde verkooptijd

  • Bezichtigingen kunnen ook ’s avonds of op zaterdag

Verkoopsuccesplan

Een optimale verkoop met onze succesvolle aanpak

Wensen in kaart brengen

Heeft u besloten om uw woning te verkopen, dan komen wij graag langs om alle wensen in kaart te brengen. Onze makelaar komt geheel vrijblijvend bij u langs voor advies op maat en een geschatte opbrengst van de woning.

Vraagprijs vaststellen

Onze makelaars gaan er voor zorgen dat uw woning tegen de beste prijs wordt verkocht. Dit doen zij aan de hand van een waardebepaling, waarbij ze gebruik maken van hun brede kennis van de markt. Tijdens het verkoopgesprek adviseert de makelaar u over de vraagprijs en zorgen wij voor een geslaagde verkoop.

Woning opnemen en fotograferen

Om te zorgen voor een optimale verkoop van uw woning is een uitgebreide woningpresentatie van essentieel belang. Wij zorgen ervoor dat alle informatie over uw woning wordt verzameld in het digitaal dossier. Een van onze fotografen komt bij u langs om de woning te stylen en vast te leggen. Dankzij onze stylingtips kunnen wij uw woning sfeervol in beeld brengen.

Ontwerpen aantrekkelijk promotiepakket

Om potentiële kopers een goed beeld te geven van uw woning zorgen wij voor een uitgebreid dossier. Wij maken een aantrekkelijke brochure, overzichtelijke plattegronden, aansprekende teksten en fraaie foto’s.

Woning promoten met unieke woningpresentatie

Na de opname van uw woning gaat de zoektocht naar potentiële kopers beginnen. We plaatsen uw woning op onze website en op alle grote woningwebsites zoals Funda en Huislijn. Daarnaast zorgen wij voor een goede promotie op social media en maken wij gebruik van ons zoek en match systeem. Met ons brede netwerk en een offline presentatie in de regionale krant zorgt dit voor een opvallende presentatie.

Bezichtigingen begeleiden

Zodra de eerste potentiële kopers zich melden maken wij een afspraak voor een bezichtiging. Dankzij de jarenlange ervaring van onze makelaars weten zij uw woning uitstekend te presenteren. De makelaar let op belangrijke signalen en stuurt bij waar nodig. Na de bezichtiging wordt u uiteraard direct op de hoogte gebracht.

Professioneel onderhandelen

Onderhandelen is een vak, dat weten onze makelaars als geen ander. Onze makelaar kan gebruik maken van diverse onderhandelingstactieken en neemt dit met u door. Op deze manier zorgen wij voor een optimale verkoopprijs. Uiteraard bent u degene die beslist!

Koopovereenkomst opstellen

De koop is rond! Wij gaan nu aan de slag met het opstellen van een koopovereenkomst. We zorgen er voor dat alle belangrijke documenten worden toegevoegd. De koopakte nemen we samen met de kopende partij en met u door om onduidelijkheden te vermijden.

De juiste hypotheek

Wij werken nauw samen met diverse hypotheekinstellingen. Dankzij ons netwerk kunnen wij zowel de koper als de verkoper ondersteunen in het hypotheektraject.

Vooroplevering van de woning

Voordat u naar de notaris gaat plannen wij eerst nog een vooroplevering in bij de woning. Samen met u en de kopers controleren wij de woning en noteren wij de meterstanden.

Ondertekening bij notaris

Het bezoek aan de notaris is een feestelijke moment!  Wij zorgen er voor dat de notaris de stukken in goede orde ontvangt. U hoeft alleen nog maar te tekenen. Na het zetten van de handtekening is de koop officieel!

 

4

Kantoren

Samen met Neeskens Makelaars vormen wij 4 kantoren!

81

Verkochte woningen

In 2022 hebben onze makelaars 379 woningen succesvol verkocht.

1.8

Maanden

Onze gemiddelde verkooptijd is 1,8 maanden.

Over ons

Kooijman Makelaardij

Verkopen op Schouwen-Duiveland

Uw woning verkopen op Schouwen-Duiveland doet u samen met Kooijman Makelaardij. Als rasechte Schouwen Duivelanders staan onze makelaars op Schouwen-Duiveland voor u klaar. Ze kennen het eiland op hun duimpje en weten als geen ander hoe de woningmarkt in zijn werk gaat. Kooijman Makelaardij maakt onderdeel uit van Neeskens Makelaars en samen vormt dit een stevige basis op de Zeeuwse woningmarkt.

Team

Met een team van twintig vakmensen staan wij dagelijks voor u klaar en kunnen wij u van A tot Z ontzorgen bij de verkoop van uw woning op Schouwen-Duiveland. Binnen het team bieden wij u deskundige makelaars en taxateurs, vastgoedfotografen, marketingspecialisten en assistent makelaars. Daarnaast staat kwaliteit hoog in het vaandel bij Kooijman Makelaardij, wat uw vraag ook is.

Onze expertise

Doordat wij een veelzijdig team hebben met verschillende specialisaties, is geen woonvraag voor ons te moeilijk. De makelaars weten als geen ander wat uw woning oplevert en onze fotografen zorgen er voor dat uw woning op zijn best wordt gepresenteerd. U krijgt advies bij de styling van uw woning en blijft dagelijks op de hoogte van de laatste trends. Droomhuis nog niet gevonden? Wij helpen u graag aan de juiste match. Of dit nu gaat om een nieuwbouwwoning of een bestaande woning.

Stylingtips

Sneller uw woning verkopen met onze stylingtips

Om te zorgen voor een snelle verkoop geven onze eigen vastgoedfotografen u graag tips om uw woning optimaal te presenteren. Met behulp van onze stylingvideo’s kunt u direct aan de slag!

Bekijk onze tips