Contact
Contact

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 - 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Makelaars Goes

Piet Heinstraat 32

4462 GP

0113 - 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Neeskens Makelaars Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 - 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

yerseke@neeskens.com

Neeskens Makelaars Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 - 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Whatsapp

+31 657 620 692

Kooijman Makelaardij

Recreatiemakelaar

Kooijman Makelaardij bemiddelt bij het kopen of verkopen van een vakantiewoning (recreatiewoning) op Schouwen-Duiveland. Ook verzorgen wij taxaties voor vakantiewoningen. Onze makelaars hebben een brede kennis op het gebied van de recreatiemarkt op Schouwen-Duiveland. Zij zorgen van A tot Z ervoor dat de aan- of verkoop van een vakantiewoning in goede banen wordt geleid.

Benieuwd naar onze werkwijze?

Ik wil een vakantiewoning verkopen

Voor de verkoop van een vakantiewoning komt onze makelaar graag bij de vakantiewoning langs. Vervolgens zal hij mede door zijn kennis van de markt een realistische vraagprijs opstellen en wordt de verkoopstrategie besproken. Daarna gaat de makelaar actief op zoek naar potentiele kopers. Hij leidt de kandidaten rond tijdens een bezichtiging en bij serieuze interesse zal hij ook de onderhandelingen begeleiden en met u bespreken. Is er overeenstemming over de prijs? Dan wordt de koopovereenkomst opgesteld.

Ik wil een vakantiewoning kopen

We bespreken samen uw wensen en vervolgens gaat onze aankoopmakelaar op zoek naar een vakantiewoning die past binnen uw zoekcriteria. Een vakantiewoning gevonden? In overleg met de makelaar wordt er bezichtigd en kan de makelaar bij veel interesse u begeleiden in de onderhandelingen. Zo weet u wat u koopt en staat u sterker in de onderhandeling. Tot slot helpen wij met het regelen van het papierwerk zodat u vervolgens in alle rust kunt genieten van uw vakantiewoning.

Ik wil een vakantiewoning laten taxeren

Het laten opstellen van een taxatierapport voor uw vakantiewoning kan diverse redenen hebben. Bijvoorbeeld als u een vakantiewoning heeft gekocht. Kooijman Makelaardij zorgt binnen een kort tijdsbestek voor een professioneel en vakkundig taxatierapport.

Vakantie op Schouwen-Duiveland

Het eiland Schouwen-Duiveland (Zeeland) is voor veel toeristen uit het binnen- en buitenland een perfecte uitvalsbasis als vakantiebestemming. Jaarlijks komen er duizenden toeristen het gehele jaar door naar Schouwen-Duiveland om de vakantie en feestdagen door te brengen. Het zal u dan ook niet verbazen dat er een tal van vakantieaccommodaties zijn gevestigd op het eiland om de vele toeristen te mogen ontvangen.

Verzekerd zijn van een plekje?

Wilt u ieder jaar zeker zijn van een plekje? Wellicht is het dan interessant om te kijken of een recreatiewoning kopen wat voor u is. Wij kijken graag met u mee!

Verkoopplannen?

Uw recreatiewoning verkopen? De kans is groot dat uw recreatiewoning in waarde is gestegen. Plan gerust een vrijblijvende afspraak in met onze makelaar om de mogelijkheden te bespreken.