Contact
Contact

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 - 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Makelaars Goes

Piet Heinstraat 32

4462 GP

0113 - 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Neeskens Makelaars Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 - 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

yerseke@neeskens.com

Neeskens Makelaars Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 - 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Whatsapp

+31 657 620 692

Makelaar in Brouwershaven

Brouwershaven is een stad op het eiland Schouwen-Duiveland. Waar veel mensen dat Zierikzee de enige stad is op het eiland, heeft ook Brouwershaven stadsrechten. De unieke ligging, pal aan het Grevelingenmeer, zorgt ervoor dat het een geliefde woonplaats is bij watersporters. In Brouwershaven kunt u terecht voor uw dagelijkse voorzieningen en ook kent de woonplaats diverse horecagelegenheden, kortom; een heerlijke plek om te wonen!

Denkt u eraan om uw woning te gaan verkopen in Brouwershaven, of wellicht zoekt u een woning in deze mooie woonplaats? Onze verkoop- en aankoopmakelaars helpen u graag en ontzorgen u graag. Ook voor een taxatierapport kunt u bij ons terecht.

Makelaardij in Brouwershaven

In Brouwershaven adviseren onze makelaars u graag over de aankoop, verkoop of taxatie van uw woning. Bent u op zoek naar een recreatiewoning of wilt u deze verkopen? Ook dan zijn wij uw specialist! Wij bieden in Brouwershaven de volgende diensten aan:

  • Het taxeren van uw woning in Brouwershaven;
  • Het aankopen van uw woning in Brouwershaven;
  • Het verkopen van uw woning in Brouwershaven.

Wist u dat de makelaars van Kooijman Makelaardij staan ingeschreven bij Stichting Certificering voor VBO-Makelaars (SCVM)* en daarnaast zijn onze makelaars geregistreerd bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO)**.

* Als een makelaar bij één van deze registers ingeschreven staat mag de makelaar zich officieel Register Makelaar Taxateur noemen omdat certificering bij deze registers verplicht is.
** Door inschrijving bij de VBO bent u als klant beschermt door onze bedrijfsverzekering.

Kooijman Makelaardij is makelaar in Brouwershaven

Mede door onze jarenlange en brede ervaring (inmiddels al 20 jaar) op de woningmarkt in Brouwershaven beschikken wij over een brede en lokale marktkennis. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een breed en ervaren makelaarskantoor op de Zeeuwse markt, waarbij we ons vooral richten op Schouwen-Duiveland.

Op Brouwershaven is iedere woning uniek en dit in combinatie met de schitterende locatie zorgt ervoor dat een persoonlijke aanpak niet kan ontbreken. Of uw woning nu staat aan de mooie haven, of in een van de karakteristieke straatjes; ons team van ervaren professionals staan dagelijks voor u klaar om deze aanpak waar te maken. Onze gedreven binnendienst, tot vakkundige makelaars, gecertificeerde taxateurs en marketingspecialisten en fotografen gaan voor het hoogst haalbare resultaat!

Bent u voornemens om uw woning of recreatiewoning te verkopen in Brouwershaven of wilt u een woning laten taxeren of heeft u hulp nodig bij de aankoop van uw (recreatie)woning? Onze makelaars in Brouwershaven adviseren u graag.

Waarom Kooijman Makelaardij

  • De Zeeuwse makelaar anno nu
  • Ontzorging van A tot Z
  • Persoonlijke aanpak
  • Gecertificeerde taxateurs
  • Veelzijdig team met verschillende specialisaties

Bent u benieuwd naar hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan onze pagina met ervaringen van onze klanten.

Contact met een makelaar in Brouwershaven

Wilt u worden geholpen door onze makelaar in Brouwershaven? U kunt ons bereiken via info@kooijmanmakelaardij.nl of u kunt ons bellen op 0111 – 64 41 45.