Contact
Contact

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 - 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Makelaars Goes

Piet Heinstraat 32

4462 GP

0113 - 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Neeskens Makelaars Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 - 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

yerseke@neeskens.com

Neeskens Makelaars Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 - 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Whatsapp

+31 657 620 692

Makelaar in Schuddebeurs

Schuddebeurs kenmerkt zich als een groene en rustige omgeving. Het dorp grenst aan Zierikzee en kan ook wel gezien worden als een buitenwijk van Zierikzee. Wie door Schuddebeurs heen loopt, ziet in het dorp vooral fraaie kavels en karakteristieke huizen binnen een hoger prijssegment.

Heeft u op korte of lange termijn verkoopplannen in Schuddebeurs? Misschien heeft u wel een schitterende woning op het oog? Onze verkoop- en aankoopmakelaars voorzien u graag van een advies op maat. Ook voor het opstellen van een uitgebreid en gevalideerd taxatierapport is onze gecertificeerde taxateur u graag van dienst.

Makelaardij in Schuddebeurs

Op korte afstand van Schuddebeurs vindt u ons kantoor in Nieuwerkerk. Door de korte afstand kunnen wij u verschillende diensten aanbieden op het gebied van de woningmarkt op Schuddebeurs.

Zo kunnen wij voor u de verkoop van uw woning in Schuddebeurs van A tot Z verzorgen. Onze verkoopmakelaars kennen de markt op Schuddebeurs en beschikken over uitgebreide data en statistieken om u te voorzien van een doordacht advies. Zo kunnen wij u laten zien hoe de markt zich door de jaren heen heeft ontwikkeld en wat dit voor uw woningwaarde doet. Uiteraard kunnen wij u nog veel meer laten zien, dit doen wij graag tijdens een vrijblijvend gesprek.

Heeft u uw oog laten vallen op uw droomwoning en staat deze in Schuddebeurs? Wij kunnen u vertellen wat een marktconforme prijs is voor deze woning. Onze aankoopmakelaars in Schuddebeurs adviseren u graag. Wij beschikken over een uitgebreide expertise en zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen Schuddebeurs. Zo weet u dat u nooit te veel betaald en bent u ook op de hoogte van juridische zaken, maar ook bouwkundig kunnen wij u adviseren.

Uw woning in Schuddebeurs laten taxeren? Onze gecertificeerde taxateurs regelen op korte termijn voor u een taxatierapport.

Kooijman Makelaardij makelaars in Schuddebeurs

Waarom via ons kantoor uw woning verkopen, aankopen of laten taxeren in Schuddebeurs? Met meer dan 20 jaar werkervaring op het eiland Schouwen-Duiveland zijn we zeker ook geen onbekende op Schuddebeurs. We kennen de markt en de ontwikkelingen, weten wat er speelt in Schuddebeurs en de omgeving.

Wij zijn van mening dat iedere woning uniek is en dat iedere woning een unieke aanpak nodig heeft. Ons team van professionals gaan graag met uw woning aan de slag, in samenwerking met u natuurlijk. Wij leggen u haarfijn uit wat we stap voor stap gaan doen en dit doen wij zo transparant mogelijk. Zo heeft u inzicht in elke stap die wij zetten.

Bent u van plan om uw woning te verkopen in Schuddebeurs, of wellicht heeft u een woning op het oog of een taxatierapport nodig? Onze makelaars in Schuddebeurs zijn u graag van dienst.

Waarom Kooijman Makelaardij?

  • Persoonlijke aanpak
  • Verkoopmakelaars
  • Aankoopmakelaars
  • Gecertificeerde taxateurs
  • Marketingteam
  • Eigen fotografen
  • Enthousiaste binnendienst
  • Transparant

Onze klanten vertellen graag waarom zij in zee met ons gaan. Benieuwd naar een verhaal? Bekijk dan onze pagina met ervaringen van onze klanten.

Contact in Schuddebeurs

Wilt u worden geholpen door een van onze makelaars in Schuddebeurs? Of heeft u een vraag aan onze binnendienst? U kunt ons bereiken via info@kooijmanmakelaardij.nl of u kunt ons bellen op 0111 – 64 41 45.