Met trots mogen we zeggen dat wij het eerste makelaarskantoor in Zeeland waren, die de woningpresentatie heeft uitgebreid met de Matterport. We gebruiken het nu ruim drie jaar en voor onze klanten en onszelf is deze gadget niet meer weg te denken!
De Matterport is een 3D-scan van jouw huis. Maar wat heeft dit nu extra te bieden en waarom zijn we dit gaan gebruiken?

Allereerst zijn er natuurlijk de foto’s, verkooptekst en de kenmerken op onze website en sinds drie jaar hebben wij hier de Matterport tour aan toegevoegd.

Compleet en realistisch beeld

De Matterport biedt een compleet en realistisch beeld van de woning. Je krijgt het gevoel dat je door de woning loopt, maar dan vanaf je beeldscherm (laptop, pc, tablet of telefoon). Zo kom je bijvoorbeeld binnen in de hal en kun je van vertrek naar vertrek lopen en op elk punt ronddraaien waardoor je werkelijk alles ziet in de woning. Helemaal in deze drukke tijd waar vaak maar één bezichtiging mogelijk is, is het een top-oplossing! Na de bezichtiging kun je thuis nog eens op het gemakje ‘door de woning heen gaan’ terwijl je gewoon op de bank zit of aan de keukentafel. Daarnaast kunnen jullie de woning waar je een oogje op hebt ook delen met familie en vrienden. Zo krijgen zij ook gelijk een goed beeld van de woning zonder dat ze mee waren tijdens de bezichtiging.

Meer serieuze kandidaten

Daarnaast merken we dat kandidaten die een woning komen bekijken, vaak de Matterport tour van de woning al eens vooraf hebben bekeken. Dit resulteert in meer serieuze kandidaten voor de woning, want zij hebben immers de woning al eens digitaal van binnen bezichtigd.

Meet ruimtes eenvoudig op

De Matterport geeft dus een compleet en realistisch beeld van de woning en wel zo compleet dat je er zelfs in kunt meten! Stel dat je via ons kantoor een woning koopt en er moeten meubels gekocht gaan worden, of wil je weten hoe groot de ruimte tussen de schouw en de voorzijde van de woning daadwerkelijk is? Dan geeft de lineaal onderin beeld van de Matterport tour de mogelijkheid om ruimtes op te meten.

Wij als kantoor zijn heel blij met deze toegevoegde waarde in onze woningpresentaties en willen de klant de meest optimale en realistische kijk op woningen geven.

Nog niet eerder een 3D tour bekeken? Neem eens een kijkje in ons kantoor op Tholen!