Wat kunt u van ons verwachten?

Het Coronavirus heeft nog steeds gevolgen voor de maatschappij. Ook wij als kantoor hebben hier mee te maken. Wij houden ons dan ook aan de adviezen en richtlijnen van de overheid en het RIVM. Wij zorgen voor een veilige omgeving voor onze medewerkers en opdrachtgevers.

Werkwijze kantoor:

Onze kantoren zijn gewoon geopend. Wilt u langskomen op een bepaald tijdstip? Dan is het verstandig om een afspraak in te plannen. Probeer daarom zoveel mogelijk telefonisch of per mail contact met ons op te nemen en alleen op afspraak langs te komen.

Bezichtigingen:

Het is mogelijk om een woning te bezichtigen. Hierbij houden wij rekening met de richtlijnen van de RIVM zoals geen handen schudden, minimaal 1,5 meter afstand en met regelmaat wassen wij onze handen.

Onze opdrachtgevers zijn tijdens de bezichtiging niet aanwezig.

Heeft u gezondheidsklachten? Bel dan om de afspraak te verzetten of te annuleren. Eventueel kunnen wij de afspraak via een videoverbinding door laten gaan.

Verkoopgesprek:

Wij komen graag bij u langs voor een verkoopgesprek. Wij houden ons hierbij aan de richtlijnen van de RIVM. Heeft u klachten? Bel dan even om de afspraak te verzetten of te annuleren.
Liever geen afspraak op locatie? Onze makelaars staan u graag telefonisch te woord.

Taxatie:

Tijdens het uitvoeren van een taxatie houden onze makelaars zich aan de richtlijnen van de RIVM.

Verkoopopdracht & Koopovereenkomsten:

Al onze verkoopopdrachten en koopovereenkomsten worden digitaal getekend. Waar nodig kan onze makelaar u telefonisch uitleg geven over het document. Heeft u toch liever een afspraak op kantoor? Neem dan gerust contact op met ons kantoor.

Verkoopinspectie:

Inspecties voeren wij op gepaste afstand uit. Wij gaan helaas niet mee naar de notaris.

Liever geen fysieke afspraak? Bijna ons gehele aanbod is voorzien van een online videotour zodat u vanuit huis kunt bezichtigen. Heeft u vragen over een woning? Maak dan een telefonische afspraak met een van onze makelaars.