Wat kunt u van ons verwachten?

Anno 2021 heeft het Coronavirus nog steeds gevolgen voor de maatschappij. Ook wij als kantoor hebben hier mee te maken. Wij houden ons dan ook aan de adviezen en richtlijnen van de overheid en het RIVM. Wij zorgen voor een veilige omgeving voor onze medewerkers en opdrachtgevers.

Werkwijze kantoor:

Onze kantoren zijn momenteel open, maar wel met een lage bezetting. Waar mogelijk, werkt een groot deel van ons personeel vanuit huis. Probeer daarom zoveel mogelijk telefonisch of per mail contact met ons op te nemen en alleen op afspraak langs te komen.

Bezichtigingen:

Het is nog steeds mogelijk om een woning te bezichtigen. Hierbij houden wij rekening met de richtlijnen van de RIVM zoals geen handen schudden, minimaal 1,5 meter afstand, met regelmaat handen wassen en dragen wij een mondkapje. Ook vragen wij u om een mondkapje te dragen tijdens de bezichtiging.

Onze opdrachtgevers zijn tijdens de bezichtiging niet aanwezig. Wij vragen u om met maximaal twee personen te komen kijken. Ook willen wij u vragen om kinderen thuis te laten.

Heeft u gezondheidsklachten? Bel dan om de afspraak te verzetten of te annuleren. Eventueel kunnen wij de afspraak via een videoverbinding door laten gaan.

 

Verkoopgesprek:

Wij komen graag bij u langs voor een verkoopgesprek. Wij houden ons hierbij aan de richtlijnen van de RIVM. Wij willen u vragen om met maximaal twee personen aanwezig te zijn. Heeft u klachten? Bel dan even om de afspraak te verzetten of te annuleren.
Liever geen afspraak op locatie? Onze makelaars staan u graag telefonisch te woord.

Taxatie:

Wij voeren nog steeds taxaties uit. Wij vragen u om tijdens de taxatie met maximaal 2 personen aanwezig te zijn. Onze makelaars houden zich aan de richtlijnen van de RIVM en raken zo weinig mogelijk aan en dragen tijdens de taxatie een mondkapje.

Verkoopopdracht & Koopovereenkomsten:

Al onze verkoopopdrachten en koopovereenkomsten worden digitaal getekend. Waar nodig kan onze makelaar u telefonisch uitleg geven over het document.

Verkoopinspectie:

Inspecties voeren wij op gepaste afstand uit. Wij gaan helaas niet mee naar de notaris.

Liever geen fysieke afspraak? Bijna geheel ons aanbod is voorzien van een online videotour zodat u vanuit huis kunt bezichtigen. Heeft u vragen over een woning? Maak dan een telefonische afspraak met een van onze makelaars.

Wij wensen u sterkte toe in deze lastige tijd, laten we elkaar helpen waar het kan en zorg goed voor elkaar. We hopen u snel weer te ontmoeten.