Lizanne, het aanspreekpunt van Kooijman Makelaardij, onze regeltante en de vrouw die zorgt dat alles op rolletjes loopt op ons kantoor. Kan je wat vertellen over jezelf?

Natuurlijk! Nou, ik ben dus Lizanne van der Schelde. 19 jaar oud en ik loop ondertussen al bijna een jaar bij Kooijman Makelaardij rond! Ik heb na mijn middelbare school de opleiding Junior Accountmanager gedaan.

Verder woon ik in het prachtige Scharendijke, kun je me wakker maken voor een goede buitenrit op mijn paard en ik geniet altijd van een gezellig avondje met vriendinnen.

Hoe ben je bij Kooijman Makelaardij terecht gekomen?

In het laatste jaar van mijn opleiding zocht ik een stage in de makelaardij. Toen kreeg ik de gouden tip Kooijman Makelaardij. Ik heb een geweldige stage gehad, en toen werd mij nog een baan aangeboden ook, dus die kans greep ik met beiden handen aan.

Hoe ziet een werkdag voor jou eruit? Je staat op en dan….

Een ochtendmens ben ik niet echt maar om 08:30 uur ben ik iedere morgen toch op kantoor te vinden. Allereerst hoor ik het alarm uit te zetten tot mijn grote spijt vergeet ik dit weleens, dan weet gelijk heel Nieuwerkerk dat ik ook aanwezig ben op kantoor. Daarna zet ik mijn computer aan, pak ik een bakje thee en ga ik aan het werk. Ik begin altijd met het bijwerken van mijn mailbox en taken. De rest van de dag is altijd een verassing. Want iedere dag is anders, en dan maakt het werk zo leuk! De ene dag heb je het heel druk met telefoon, de andere dag drukker met het maken van koopaktes of opdrachten. Het ligt maar net aan wat voor afspraken de makelaar heeft en wat hij binnenhaalt of verkoopt.

 Even een paar korte vragen:

  • Nooit meer op wintersport of nooit meer op zomervakantie?

Nooit meer wintersport

  • Nooit meer koffie of nooit meer thee?

Nooit meer koffie natuurlijk!

  • Bier, wijn of geheel onthouder?

Sowieso wijn. Een goede lekkere wijn gaat er namelijk altijd wel in!

  • Nooit meer social media gebruiken of nooit meer film kijken?

Nooit meer film kijken dan hoor, genoeg goede series om te kijken en social media is altijd handig!

  • Altijd een steentje in je schoen hebben of altijd op hoge hakken lopen?

Altijd op hoge hakken lopen. Een steentje in je schoenen lijkt me verschrikkelijk.

  • Tot slot: nooit meer paardrijden of nooit meer autorijden?

Wat een vreselijk moeilijke vraag! Ik ben van alle 2 afhankelijk! Dan kom ik voortaan maar op mijn paard naar kantoor:)