Prijs: € 155.000,- k.k.
Neem contact op
Brochure aanvragen
Bouwjaar: 1948
Inhoud woonhuis: 300 m3
Woonoppervlakte: 90 m2
Perceeloppervlakte: 146 m2
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen: 2
>> Bekijk alle kenmerken

Groenendaal 11 Oosterland Schouwen-Duiveland

eengezinswoning, tussenwoning,

Spreken de woorden ruime woonkamer met houtkachel, ruime keuken, luxe badkamer, overkapping en 2 schuren u aan? Dan willen wij u graag de leuke (starters) woning laten zien aan de Groenendaal 11 in het dorp Oosterland.
Deze betaalbare en ruime woning biedt u namelijk alles wat u als starter of stel nodig heeft!
Dus als u graag de woningmarkt wilt betreden is dit een kans op een complete ruime woning met schuur/garage die u zeker niet mag laten lopen!


Via de voordeur komen we in de royale hal/entree met garderoberuimte, geheel betegeld toilet met fontein, trapkast om uw spulletjes zoals o.a. de stofzuiger en de dweil in op te bergen en de trap naar de verdieping.
Vanuit de hal betreden we de ruime woonkamer van ca. 30m², de sfeervolle houtkachel trekt meteen onze aandacht en als we dan horen dat de houtkachel ook nog werkzaam is zien we in gedachten de toekomstige eigenaar van de woning al zitten bij een knetterend haardvuurtje, de woonkamer is voorzien van een Eiken houten vloer en aan de voor en achterzijde zijn de rolluiken elektrisch bedienbaar.
Via de doorgang komen we in de ruime keuken van ca. 16 m² met keukenblok, gasfornuis met afzuigkap, spoelbak, machine aansluitingen en de Nefit CV ketel met bouwjaar 2004.
In de keuken is er genoeg ruimte voor een grote eettafel en u houdt dan ook nog genoeg ruimte over om hier uw kookkunsten uit te kunnen voeren!, ook is het grote raam voorzien van een elektrisch rolluik en de loopdeur naar de achtertuin is voorzien van een rolluik welke handmatig bedient kan worden.
Vanuit de keuken heeft u via een sfeervol raampje doorkijk naar de hal/entree.


Aangekomen op de overloop hebben we toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.
Dan treffen we links de eerste ruimte aan van de woning, we komen in de luxe badkamer van ca. 2.50m1 breed en 3.30m1 lang uitgevoerd in een moderne kleurstelling met ligbad, badkamermeubel, 2e toilet en een inloopdouche met stortdouche.
Naast de badkamer aan de voorzijde van de woning ligt een frisse slaapkamer wat op dit moment dient als kinderkamer, net als de badkamer is deze kamer voorzien van een elektrisch rolluik, deze kamer beschikt over de volgende afmetingen: ca. 2.80m1 breed x 3.50m1 lang.
Naast deze slaapkamer is de ouderslaapkamer van ca 4.31 m1 breed en 3m1 lang gelegen, deze bevindt zich aan de achterzijde van de woning en biedt u zicht op de achtertuin.
Deze kamer heeft ook nog een vaste inbouw bergkast voor uw kleding!


Beschrijving tuin: De netjes aangelegde achtertuin met vrije achterom is voorzien van een overkapping zodat u met een regenbuitje toch nog buiten uw wijntje kunt opdrinken of nog een hoofdstuk in uw boek kunt lezen!, de tuin is op het zuidwesten gesitueerd dus u kunt altijd wel een plekje in de zon bemachtigen.
Het eerste schuurtje van ca. 2.90m1 breed en 3.85m1 lang is voorzien van een betonvloer en u heeft hier genoeg ruimte om de fietsen of hobby spullen in op te bergen.
De 2e schuur van ca. 3.50m1 breed en 5m1 lang is een garage geweest en is daarom nog voorzien van een stalen kanteldeur, deze grote schuur heeft ook nog een grote bergzolder en ook is hier de meterkast geplaatst. Deze schuur/garage is makkelijk te bereiken vanaf de achter gelegen straat.
Zoals u begrijpt kunt u hier genoeg spullen opbergen of eventueel uw motor stallen of een andere hobby uitoefenen!


Bijzonderheden: Bent u op zoek naar een betaalbare woning met schuur, gelegen in het centrum, welke u nog een klein beetje naar eigen smaak kunt aanpassen?
Dan is deze woning de woning die u zoekt!!
Wij laten u dan ook graag de ruime woonkamer, luxe badkamer, 3 slaapkamers, schuren en natuurlijk de rest van de woning zien, want u moet deze woning met eigen ogen komen bekijken!
Wij horen u graag voor het maken van een afspraak of voor het opvragen van de brochure.

Oosterland:
In het dorp Oosterland, welke gunstig is gelegen ten opzichte van de randstand, waar het verenigingsleven en een hechte gemeenschap nog hoog in het vaandel staan, staat deze tussenwoning met schuurtjes.
Oosterland heeft circa 2505. Inwoners.
De inwoners zijn gehecht aan hun dorp en veel jongeren willen er ook blijven wonen. De dorpsgemeenschap is hecht.
Het verenigingsleven is zeer actief. Er zijn onder meer verschillende sportclubs (ook voor ouderen), een muziek- en een toneelvereniging en twee zangverenigingen. De reformatorische en de openbare basisschool hebben ruim voldoende leerlingen. Zij worden ook bezocht door kinderen uit andere kernen.
Ongeveer de helft van de werkende bevolking pendelt voor het werk naar andere plaatsen, binnen de regio of in de Randstad. Door de uitstekende verbindingen is dit goed te doen.
Oosterland is een mooie en rustige woonplaats. De kern is weinig monumentaal. Er zijn veel voorzieningen, waaronder één bank, een kapsalon, een peuterspeelzaal en diverse winkels waar onder ook een supermarkt . De afstand Oosterland-Zierikzee is maar 9 km. De busverbindingen zijn uitstekend. Oosterland heeft een dorpshuis. De bereikbaarheid van de Noordzeestranden, steden als Rotterdam, Brugge, Antwerpen en Breda alsmede de pittoreske Zeeuwse dorpjes, zoals het vestingstadje Zierikzee, is zeer goed.